Univerzitet FINra i Super TV zajedno u promociji pozitivnih vrijednosti naše zajednice

Da akreditovani Univerzitet FINra svojim studentima nudi kvalitetniju budućnost i jedinstven spoj teorije i prakse govori i činjenica da su do sada svi diplomirani studenti ostvarili zaposlenje, a nekoliko njih je pokrenulo vlastiti biznis.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

U cilju obezbjeđenja što kvalitetnijih uslova za školovanje studenata uspostavili su široku mrežu saradnje sa visokoškolskim ustanovama u Bosni i Hercegovini i regionu, te potpisali sporazume sa više od 250 uspješnih privrednih subjekata. U tim kompanijama studenti FINRA imaju priliku obavljati praksu, dobiti stipendiju, te osigurati zaposlenje po završetku studija.

Program Erasmus+ nudi mogućnosti razmjene studenata, akademskog i administrativnog osoblja, pružajući im priliku da steknu nova iskustva i unaprijede znanja u institucijama i organizacijama van BiH.

Da bi FINRA postigla visok nivo kvaliteta u realizaciji nastave i obrazovanju budućih kadrova, značajno mjesto zauzima timski rad profesora, predavača, asistenata, stručnjaka iz prakse, a na FINRA ih je angažovano više od 60, sa istim ciljem da studenti budu najbolji.

Univerzitet FINra nudi studijske programe koji su potrebni tržištu rada, a tu su:

  1. Finansije i računovodstvo
  2. Računarstvo i informatika
  3. Turizam, ugostiteljstvo i gastronomija
  4. Savremeni menadžment i digitalno poslovanje
  5. Ekološka poljoprivreda

Na Visokoškolskoj ustanovi FINra studijski programi su prilagođeni i vanrednim studentima. Nastava se odvija van radnog vremena i vikendom.

Nedavno je FINra uspostavila poslovnu saradnju sa Super TV u cilju promocije aktivnosti Univerzitetu FINra i zajedničkoj promociji pozitivnih vrijednosti u Tuzlanskom kantonu i Bosni i Hercegovini.

Spread the love
Scroll to Top