Danas počinje prodaja ulaznica za Sarajevo Film Festival u Tuzli

U filmskim projekcijama 29. Sarajevo Film Festivala će od 11. do 18. avgusta 2023. uživati i publika u Tuzli, a projekcije će se održavati svaku večer od 20.30 sati na Trgu slobode u Tuzli.

minhen kairo umra dec 2023 web
Banner Zux-4 Kalesija
1logo
A&M DIZAJN WEB BANER
NOVA LUKAVAC BANER ZA WEB
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Danas, 09. avgusta 2023. počinje prodaja ulaznica u Tuzli na adresi Soni trg 6, u prostorijama Turističkog informativnog centra Turističke zajednice grada Tuzle, gdje se ulaznice mogu kupiti svakim danom od 13.00 do 20.30 sati.
Program u Bingo Ljetnom kinu Tuzla počinje u petak, 11. avgusta filmom “Poljubite budućnost” Nenada Čičina-Šaina.
Film “Opalo lišće” Akija Kaurismäkija će se prikazati u u subotu, 12. avgusta; “Prošli životi” Celine Song je na programu u nedjelju, 13. avgusta; “Snovi jednog robota” Pabla Bergera ćemo gledati u ponedjeljak, 14. avgusta; “Bosanski lonac” Pave Marinkovića na programu je u utorak, 15. avgusta;  “Kraljevstvo životinja” Thomasa Cailleya u srijedu, 16. avgusta; “Ekskurzija” Une Gunjak u četvrtak, 17. avgusta; i posljednjeg dana programa, u petak, 18. avgusta, bit će prikazan film “Smrt djevojčice sa žigicama” Gorana Kulenovića.
Pozivamo sve ljubitelja filma da posjete Turistički informativni centar, uzmu svoj primjerak SFF žurnala i na vrijeme obezbijede ulaznice za gledanja filmova u predivnom ambijentu Ljetnog kina na Trgu slobode.
Spread the love
Scroll to Top