Upis mališana u dječiji hor i malu školu klavira “Lege Artis” Tuzla

U novoj godini najmlađi ansambli Lege Artis Tuzla otvaraju svoja vrata za nove članove.

Probe najmlađih ansambala održavaju se svaki ponedeljak i četvrtka od 18:00 – 19:00 kada se vrši i upis mališana. Probe se održavaju u prostorijama Bosanskog kulturnog cetra Tuzla, gdje se i nalaze prostorije Muzičko obrazovnog centra Lege Artis” Tuzla.

Pozivaju se svi zainteresovani mališani uzrasta od 3 do 12 godina da nam se pridruže i postanu dio naše raspjevane družine.

Dječiji hor „Lege Artis“Tuzla u protekloj godini istakao se brojnim cjelovečernjim koncertima te obilježavanju mnogih manifestacija. Posebno se ističu koncerti povodom obilježavanja međunarodnog dana prava djeteta u BKC TK, kao i koncerti posvećeni novogodišnjim praznicima onaj na Trgu Slobode u Tuzli i Novogodišnji koncert Mješovitog hora Lege Artis” Tuzla.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Polaznici Škole klavira “Lege Artis” Tuzla su u dvije godine postojanja osvojili niz nagrada i nastupili na nekoliko koncerata, a upisati se mogu djeca uzrasta od 5 do 11 godina starosti. Termini male škole klavira se usklađuju sa mogućnostima polaznika, a broj mjesta je ograničen. Dječijim horom i školom klavira rukovodi magistar muzičkih umjetnosti iz oblasti dirigovanja Jasmin Hasić, dok su njegovi asistenti profesori razredne nastave sa iskustvom kako u pedagoškom radu tako i u dugogodišnjem angažmanu u brojnim horskim/pjevačkim ansamblima u Tuzli, prof. Ljiljanka Petrović i prof. Andrea Ilić koje uveliko pomažu da se djeca adaptiraju na novu sredinu, uspješan rad i organizaciju lijepih događaja za djecu i mimo proba.

Cilj nam je da djeca svoje vrijeme provedu kreativno i kvalitetno i da se kroz pjevanje i sviranje klavira zabave a na nama je da im pružimo adekvatnu obuku kao i nastupe ističu iz Muzičkog obrazovnog centra Lege Artis Tuzla

Sve potrebne informacije i prijave o radu Dječijeg hora i Male škole klavira "Lege Artis" Tuzla možete dobiti na broj telefona 061-679-619 ili na mail ug.gudla@gmail.com. Započnite sa nama muzičku avanturu.

Spread the love
Scroll to Top