Tuzla: Pretučen djed dok je čekao unuka ispred dvorišta škole

Iz Uprave policije MUP-a TK potvrđeno da je danas (26.9.2023.godine) oko 11:45 sati PU Tuzla/PS Zapad zaprimila prijavu da je istog dana u Tuzli u ulici Hasana Kikića (u blizini osnovne škole) od strane nepoznatog lica fizički napadnut S.A. rođen 1958.godine iz Tuzle koji je tom prilikom zadobio povrede zbog kojih je upućen u SHMP Doma zdravlja Tuzla.

Nakon zaprimanja prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Tuzla/PS Zapad koji su poduzeli potrebne mjere i radnje, te pronašli i identifikovali lice koje se najvjerovatnije dovodi u vezu sa navedenim događajem. O događaju će u zakonski predviđenom roku biti obaviješten kantonalni tužilac, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad s ciljem utvrđivanja okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj.

Bajramska_akademija_Bec_TV (1)
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

U međuvremenu o ovom slučaju oglasio se i direktor JU OŠ “Miladije”.

“Danas, dana 26.9.2023. godine na ulici ispred školskog dvorišta došlo je do fizičkog sukoba dvije odrasle osobe. U tom periodu je bio kraj nastave za učenike nižih razreda, te su neki od njih, zajedno sa njihovim roditeljima svjedočili tom događaju. Na mjesto događaja je došla policijska patrola koja je preuzela dalje radnje vezano za ovaj slučaj”, kazao je direktor skole Igor Hudić.

Prema nezvaničnim informacijama napadnuti S.A. je djed učenika koji je došao na kraju nstave po dijete.

Spread the love
Scroll to Top