Grad Tuzla – Oštro osuđujemo svaki pokušaj ugrožavanja suvereniteta i teritoijalnog integriteta Bosne i Hercegovine

Grad Tuzla oštro osuđuje svaki pokušaj ugrožavanja i narušavanja suvereniteta i teritorijalnog  integriteta Bosne i Hercegovine, uključivši i svaki pokušaj  njene protivustavne podjele tako i jutrošnji događaj u Tuzli, gdje su na više mjesta osvanuli plakati sa porukom “Podjela za koju se borimo”.

U Gradu Tuzli, kao simbolu slobode i borbe za nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine su se u najtežim vremenima očuvale vrijednosti zajedničkog života  i zaštitila ljudska prava i slobode svih građana Tuzle, bez obzira na njihovu nacionalnu i svaku drugu pripadnost, pa je iz navedenih razloga ovaj jutrošnji  protivustavni i protivzakoniti čin atak na grad Tuzlu i njene građane.

Bajramska_akademija_Bec_TV (1)
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Očekujemo da će nadležni policijski i pravosudni organi, kao i do sada, poduzeti sve neophodne mjere iz svoje nadležnosti kako bi efikasno otkrili i procesuirali počinioce ovih protivustavnih i protivzakonitih djela.

Naša poruka je jasna – čvrsto stojimo protiv bilo kakvih pokušaja bilo kog oblika ugrožavanja i protivustavne podjele naše zemlje.

Spread the love
Scroll to Top