U Brčko distriktu biće proglašen Dan žalosti na dan dženaze žrtava ubistva u Gradačcu

Tri osobe su jučer usmrćene na području Gradačca, u Bosni i Hercegovini, a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca, a on je potom počinio samoubistvo.

ELKIRAM BANER 1
ELKIRAM BANER 2
etno kuhar najava web baner
A&M DIZAJN WEB BANER
NOVA LUKAVAC BANER ZA WEB
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Nakon stravičnog ubistva u Gradačcu koje je potreslo Bosnu i Hercegovinu, na dan dženaze ubijenih, gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Zijad Nišić proglasit će Dan žalosti na teritoriji Brčko distrikta BiH.

Gradonačelnik Nišić i zamjenik gradonačelnika Anto Domić uputili su i telegram porodicama stradalih, kao i gradonačelniku Gradačca Edisu Dervišagiću te poželjeli brz oporavak povrijeđenima.

Tri osobe su jučer usmrćene na području Gradačca, u Bosni i Hercegovini, a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca, a on je potom počinio samoubistvo, potvrdio je Admir Arnautović iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Dodao je da je Sulejmanović iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

 

Izvor: Super TV/AA

Spread the love
Scroll to Top