Pucnjava u osnovnoj školi u Lukavcu

Odmah po zaprimanju prijave, izlaskom policijskih službenika PU Lukavac na lice mjesta događaja, zatečeno je dijete za koje se sumnja da je pucalo iz vatrenog oružja, te su zatečeni odbačeno vatreno oružje i dr. predmeti. Dijete (starosti nepunih 14 godina) se nalazi pod policijskim nadzorom u prostorijama PU Lukavac, dok se vatreno oružje i ostali odbačeni predmeti obezbjeđuju do otpočinjanja uviđaja.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

U pucnjavi je povrijeđeno jedno lice, N.O. (1985) iz Lukavca, uposlenik JU OŠ Lukavac grad koje je tom prilikom zadobilo TTP konstatovane na Klinici za hirurgiju, a prema trenutnim informacijama povrijeđeni je podvrgnut operativnom zahvatu na Klinici za ORL koja je još u toku.

Obezbjeđenje lica mjesta vrše policijski službenici PU/PS Lukavac, a uviđaj pod nadzorom dežurnog Tužioca KTTK-a koji se nalazi na licu mjesta izvršiće istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TKa i OKP PU Tuzla. Na licu mjesta nalazi se i Tužilac za maloljetnike. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti djece i maloljetnika u krivičnom postupku, nismo u mogućnosti dati više informacija.

Spread the love
Scroll to Top