Neraskidivo prijateljstvo Binga i organizacije SOS Dječija sela u BiH

Donacijom u iznosu od 44 .000 KM obilježena je 11 godišnjica prijateljstva bh. kompanije Bingo i organizacije SOS Dječija sela u BiH.

Najveća bh. kompanija “Bingo” od samog osnivanja djeluje društveno odgovorno. Bingo već 11 godina najbolji je prijatelj organizacije SOS Dječija sela u BiH. Godišnjicu prijateljstva ozvaničili su donacijom u iznosu od 44.000 KM.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

“Naša podrška SOS Dječijim selima u BiH ulazi u drugu deceniju što potvrđuje predanost našem prijateljstvu, koje je tokom godina izraslo u neraskidivo prijateljstvo. Vjerujemo da se uspjeh naše dosadašnje saradnje temelji na pažljivom osluškivanju potreba, pružanju ljubavi i podrške. Sretni smo što predstavljamo stabilan oslonac porodici SOS mame Amire, no važna su nam sva djeca kojima su SOS Dječija sela u BiH pružila toplinu porodičnog doma. Tako ćemo, svjesni potreba mladih, ove godine podržati i dva studenta iz brige SOS Dječijeg sela Gračanica. Zahvalni na dosadašnjem ukazanom povjerenju, nastavljamo zajedno, s otvorenim srcima, pružati podršku onima kojima je to najvažnije” kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe trade marketinga Binga.

Od ukupnog doniranog iznosa  36.000 KM namjenjeno je za  troškove života porodice iz SOS Dječijeg sela Sarajevo, a 8.000 KM bit će izdvojeno za dva studenta iz Gračanice koji se školuju u Tuzli.

 

Spread the love
Scroll to Top