“LIST” uvršten među najznačajnije poslovne događaje / Sajmove u BiH za 2024.god.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine svake godine izrađuje ”Kalendar sajmova i manifestacija u Bosni i Hercegovini” koji pruža detaljan i hronološki pregled najznačajnijih poslovnih događaja u zemlji nudeći na jednome mjestu sve neophodne kontakte kao važan preduslov za direktan nastup potencijalnih izlagača, odnosno posjetu nekom sajamskom događaju, izložbi, konferenciji, kongresu ili drugoj promotivnoj aktivnosti. 

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

22. Međunarodni sajam turizma i ekologije “LIST” će se održati u terminu od 8 – 10. maja 2024.god. u Lukavcu.

Lukavački sajam je manifestacija koja se održava 22. godinu za redom. Kroz ovu manifestaciju se predstavilo više hiljada izlagača iz Srbije, Hrvatske, Italije, Njemačke, Turske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Mađarske i Albanije.  Mnogobrojni privredni subjekti, hoteli, turističke zajednice, turističke agencije, udruženja građana, fakulteti, škole, ambasade i ministarstva su kroz ovu manifestaciju predstavila svoj rad, proizvode i usluge širokoj publici.

U cilju predstavljanja turističke ponude BiH i zemalja učesnica i ove godine će za posjetioce i izlagače biti organizovan bogat i zanimljiv stručni i zabavni program. Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti na email: lukavacki_sajam@yahoo.de ili putem telefona 035/574 -700; 063/391-827.

Spread the love
Scroll to Top