Hrvatska: Nevrijeme pričinilo štete u Zagrebu

Nedugo nakon početka oluje, u dijelovima grada došlo je do nestanka električne energije, brojna stabla su polomljena pri čemu je načinjena šteta na parkiranim vozilima.
Snažan vjetar praćen kišom i grmljavinom naglo je, oko 16 sati, pogodio Zagreb, pri čemu je počinjena materijalna šteta zbog srušenih drveća, a vjetar je nosio i limene krovove.
Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Nakon iznimno visokih temperatura tijekom današnjeg i proteklih dana, oko 16 sati nad glavnim gradom Hrvatske su se nadvili tamni oblaci iz kojih je počela padati intenzivna kiša praćena vrlo snažnim vjetrom i grmljavinom.

Nedugo nakon početka oluje, u dijelovima grada došlo je do nestanka električne energije, brojna stabla su polomljena pri čemu je načinjena šteta na parkiranim vozilima. Na terenu su brojne vatrogasne i policijske snage kako bi se sanirala i popisala materijalna šteta. U dijelovima grada, snažan vjetar nosio je limene krovove.

Srušena stabla blokirala se neke prometnice, a u Savskoj cesti obustavljen je tramvajski promet zbog pada grane na tramvajske vodove. Vjetar je, prenose mediji, srušio visoku građevinsku dizalicu, ali za sada nema vijesti o žrtvama nevremena.

Spread the love
Scroll to Top