Grapos-Expo: Firma Lović & CO svoje proizvode plasira širom EU

Firma Lović & CO iz Lukavca predstavila je svoj asortiman proizvoda na ovogodišnjem sajmu Grapos-Expo u Gračanici. 

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Proizvodni pogon na 15.000 m2 koji obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama, kontinuirano ulaganje u razvoj proizvodnih pogona i ljudske resurse  omogućuje da proizvodi budu plasirani širom regije i EU.

Limeni pokrov, građevinska limarija, galanterija i pričvrsni pribor, metalni ormari, bike safety box, kolica za alat i paneli za alat, kanalice za električne kablove, metalne police, prodaja lima, pavatex sastavni su dio asortimana proizvoda, a moguća je proizvodnja po narudžbi klijenta.

Elektro ormari instalirani na željeznici u Njemačkoj ili opremljeni servisi za bicikla u Holandiji ponos su naše domaće kompanije i svakako dokaz da su proizvodi iz Bosne i Hercegovine konkurentni na svjetskom tržištu.

Osim široke palete proizvodnje, firma Lović & CO vrši i uslugu montaže građevinske limarije, nabavku i montažu visokokvalitetnih termoizolacionih “sendvič” panela za krov i fasadu industrijskih, stambenih i poljoprivrednih objekata.

Lović & Co. teži što kvalitetnijoj zaštiti krovnih površina, stoga svojim kupcima nude ugradnju SIKA tehnologije za krovove bilo da su izloženi, balastni, zeleni ili prometni.

Pogledajte video!

Spread the love
Scroll to Top