FINconsult: dodjeljeni certifikati učesnicima 41. ciklusa Edukacije za vođenje poslovnih knjiga u Tuzli i Sarajevu

Edukativno-konsultantska kuća FINconsult je dodijelila certifikate učesnicima 41. ciklusa Edukacije za vođenje poslovnih knjiga u Tuzli i Sarajevu, za njih ukupno 42.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga se održava u kombinovanom obliku: inclass i online, a sastoji se iz 11 modula, sa ukupno 50 nastavnih časova, u trajanju od 10 sedmica. Do sada je ovu edukaciju uspješno završilo više od 2.550 osoba, od kojih je više od 90% pronašlo svoju profesionalnu orijentaciju i dobilo zaposlenje u knjigovodstveno-računovodstvenim poslovima.

U ovom ciklusu edukacije obuku je završilo i 25 učesnika koji se nalaze na evidenciji Službe za zapošljavanje TK i Službe za zapošljavanje Sarajevskog kantona, po projektu ‘’Obuka za tržište rada 2024.’’, koji finansira Federalni zavod za zapošljavanje koji su podijeljeni u dvije grupe. U međuvremenu se dvije učesnice edukacije zaposlile u Tuzli i Sarajevu, na poslovima knjigovodstva i računovodstva, upravo zahvaljujući ovoj obuci koju su pohađale.

U skladu sa Godišnjim planom edukacija, naredna edukacija koju organizuje FINconsult je 36. ciklus online edukacije za sticanje zvanja certificirani računovođa (CR) i 16. ciklus  online edukacije za sticanje zvanja ovlašteni revizor (OR).

Naredni 42. ciklus Edukacije za vođenje poslovnih knjiga planiran je u periodu novembar 2024.- januar 2025. godine u Sarajevu i Tuzli. Više informacija i online prijave na: www.finconsult.ba. Prijave za edukacije su u toku. Pohađajte najkorisniju i najisplativiju edukaciju.

 

Spread the love
Scroll to Top