Bećirović čestitao Erdoganu pobjedu na predsjedničkim izborima u Turskoj

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović čestitao je predsjedniku Republike Turkiye Recepu Tayyipu Erdoganu izbornu pobjedu.

“Poštovani gospodine predsjedniče, u ime građana Bosne i Hercegovine i svoje lično ime, dozvolite da vam, u svojstvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputim srdačne čestitke na ostvarenoj pobjedi na predsjedničkim izborima i vašem ponovnom izboru za predsjednika“, naveo je Bećirović.

Golden Tours Turska Antalya
BINGO BANER
1logo
Banner Zux-4 Kalesija
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Izrazivši uvjerenje da će Erdogan tu odgovornu dužnost šefa države i dalje obavljati uspješno i predano, Bećirović je naveo da će se prijateljski i bliski odnosi između Bosne i Hercegovine i Republike Turkiye nastaviti razvijati na uzajamnu dobrobit i u interesu svih građana.

“Koristim i ovu priliku da ponovim svoju duboku zahvalnost na prijateljskoj i kontinuiranoj podršci koju pružate Bosni i Hercegovini. Uz iskrene želje za vaše blagostanje i uspjeh, kao i napredak i prosperitet naroda, primite, gospodine predsjedniče, izraze mog ličnog poštovanja“, zaključio je Bećirović.

Spread the love
Scroll to Top