Kodro u utorak saopštava spisak igrača BiH za mečeve s Lihtenštajnom i Islandom

Meho Kodro, selektor fudbalske ”A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, održat će konferenciju za novinare u utorak, 22. avgusta, u 11 sati u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine

Meho Kodro, selektor fudbalske ”A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, održat će konferenciju za novinare u utorak, 22. avgusta, u 11 sati u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) u Sarajevu, saopštili su danas iz N/FS BiH.

minhen kairo umra dec 2023 web
Banner Zux-4 Kalesija
1logo
A&M DIZAJN WEB BANER
NOVA LUKAVAC BANER ZA WEB
KABL OPERATERI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

”Kodro će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za septembarske utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Lihtenštajnom i Islandom”, istakli su iz N/FS BiH, prenosi Anadolu.

Kodro je prije nekoliko dana na klupi Bosne i Hercegovine naslijedio Faruka Hadžibegića koji je smijenjen poslije samo četiri utakmice i lošeg starta u kvalifikacionoj grupi ”J”.

Bosna i Hercegovina nakon četiri odigrana meča ima svega tri boda i na četvrtom je mjestu tabele. Prvi je Portugal s maksimalnih 12 bodova, dva više od Slovačke i pet u odnosu na Luksemburg. Island ima tri, dok je Lihtenštajn bez bodova.

Kodro će debi u drugom mandatu na selektorskoj poziciji u Bosni i Hercegovini imati 8. septembra kada će popularno zvani ”zmajevi” u Zenici dočekati Lihtenštajn. Tri dana kasnije u Rejkjaviku Bosna i Hercegovina bit će gost Islanda.

 

Izvor: Super TV/AA

Spread the love
Scroll to Top